|
! ZMIANA ! 25.05_piatek g.17:00 // FLASH:MOB v.01 - PADNIJ |
| Autor |
Wiadomość |
baku_
Oll

Wiek: 23 Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 178 Skąd: mama mowi ze bocian
|
Wysłany: Pon 28 Maj, 2007
|
|
|
dacie sobie na looooozzzz.......bo juz zazyna sie robic to zalosne...nazekacie i nazekacie......moze pora juz odpuscic....
Radziu...szacuneczek za to co zrobiles....
Tress..szcuneczek za to co zrobiles...i powdzenia w dalszej organizacji..
Pisss...... |
_________________ Nie ufaj czlowiekowi, ktory mowi, ze w zyciu nie wypil kropli alkoholu |
|
|
|
|
uHol
|
Wysłany: Pon 28 Maj, 2007
|
|
|
no bo mial wyjsc flashmob, pomijam te powyzesze wady, ale jak kogos tam wciagac zaczelo czy co mu sie dzialo niewiem dokladnie, ale zeby karetka i palarze przyjezdzali no to juz byla porazka, chyba nie zaprzeczysz;P
no ale szacunek dla organizatorow, bo tak narzekam i narzekam, zeby nie bylo ze cos do 'tych z gory' mam:) |
|
|
|
|
marcus
|
Wysłany: Wto 29 Maj, 2007
|
|
|
| kiedy nastepny flash mob chetnie bym sie zapisal mam doswiadczzenie w robieniu takich rzeczy |
|
|
|
|
tresmax--
ActiveFlash:Mob

|
Wysłany: Wto 29 Maj, 2007
|
|
|
| marcus napisał/a: | | kiedy nastepny flash mob chetnie bym sie zapisal mam doswiadczzenie w robieniu takich rzeczy |
... napewno nie bedzie wkrotce ... najpierw powstanie "www" na temat F:M oraz formacja ActiveFlash:Mob ... wkrotce podam info na ten temat ... |
_________________ Zdrowaś muzo, bitów pełna, bass z Tobą, błogosławionaś Ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywota Twojego, DJ. Święta Techniawo, Matko Hous`u, graj nade nami głuchymi, teraz i w godzinę chill-outu naszego.
[!] www.electricflash.pl [!] |
|
|
|
|
DrSlony
|
|
|
|
|
Karus

|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2007
|
|
|
haha ale gowno |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|