|
! ZMIANA ! 25.05_piatek g.17:00 // FLASH:MOB v.01 - PADNIJ |
| Autor |
Wiadomość |
Dragankiler
Lubie mandarynki
Wiek: 24 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1 Skąd: Zielona Gora
|
Wysłany: Sob 26 Maj, 2007
|
|
|
Bylem wczoraj na tej akcji. Ogolnie to bardzo fajna sprawa. Owszem nie wyszlo jak wyjsc powinno ale mysle ze z biegiem czasu bedzie lepiej. Tez jestem za utworzeniem specjalnej grupy wtajemniczonych hehehe.
Ogolnie mi sie podobalo to ze wogole taka akcja zostala zorganizowana w ZG tylko za duzo dzieci bylo. One powinny odrabac lekcje w domku. Wiecej takich akcji !!!!! |
_________________ "...bo po co sie bac kiedy w duszy gra MUZYKA !!! " |
|
|
|
|
creep
|
|
|
|
| co wy gadacie wogole??!! dzieci? a kto tam mial przychodzic, gorace 30-40? no sory ale to by nie swiatczylo o nich dobrze. a co do tej glupy to bez przesady, tyo ma bnyc raz na jakis dlugi dlugi czas zeby bylo zaskoczenie a nie ze co dwa miesiace i wkoncu ludzie przestana zwracac na to uwage |
|
|
|
|
mir

|
|
|
|
| japa napisał/a: | | I to jest kolejny dowod na to ze choc Zielona Gora fajne miasto, to ludzie sa do dupy... |
sam jestes do dupy! |
|
|
|
|
Axel
the-axel.ovh.org

Wiek: 22 Dołączył: 13 Kwi 2007 Posty: 9 Skąd: Zielona Gora
|
|
|
|
| DrSlony napisal w gruncie rzeczy wiekszosc prawdy. Wydaje mi sie, ze F:M musi byc jednak akcja przygotowana a nie takim full spontanem, bo wtedy wyglada jak wyglada. Zreszta to wszystko juz bylo wiadome niektorym duzo wczesniej. Powodzenia w nastepnych akcjach (oby nie za szybko). |
|
|
|
|
Dexter
|
|
|
|
nie bylem nie wiem jak bylo
ale jedno - moze ta ilosc ludzi ktora sie porejstrowala zacznie przychodzic na imprezy ?? hmm wtedy byscie pokazali ze ZG wcale nie jest taka zla ... |
|
|
|
|
Klaudia
|
|
|
|
| mir napisał/a: | | japa napisał/a: | | I to jest kolejny dowod na to ze choc Zielona Gora fajne miasto, to ludzie sa do dupy... |
sam jestes do dupy! |
wlasnie.. ludzie wcale nie sa do dupy. troche nie wyszlo ale widac, ze wiekszosc chciala dobrze.
nastepnym razem bedzie lepiej.. |
|
|
|
|
uHol
|
|
|
|
nie no sam mam 17 lat, a oczekiwalem ze bede najmlodszy tam, a oprocz mnie spotkalem paru kumpli w mooim wieku a reszta wszystko mlodsze to bez jaj, ja myslalem ze to studenci beda:P ze nie wspomne o tym ze polowa ludzi stala obok i przyszla popatrzec
wyszlo z tego widowisko a nie flashmob, a sam wiem ze nie dalo sie zachowywac normalnie, bo taki tlum byl |
|
|
|
|
Cam3L
|
|
|
|
Pare zdjec jak ktos chce.
(-)
- za duzo ludzi
- za duzo tego to chyba nawet gimnazjum nie jest
- OKLASKI :/ zal...
(+)
+ mozna powiedziec ze mielismy fm w miescie
+ dlatego warto organizowac takie cos xD
+ ludzie sa chetni na takie cos |
|
|
|
|
podomka
|
|
|
|
akurat stalam przy kasie, bo nie zdazylam sie wyrobic z zakupami (mialo przeciez wygladac naturalnie, a bulki w rece raczej nie wygladaja groznie) i wtedy zobaczylam TO.... jak ktos powiedzial wczesniej zAL DUPe SCISKA, przypuszczam, ze teraz nawet przedszkolaki beda robily FB bo to teraz w zielonej TRENDY tak czy siak, szacunek dla organizatora (niejakiego Radzia), za wklad i starania |
|
|
|
|
Alians
Wlochaty
|
|
|
|
http://www.youtube.com/wa...1b4iCUcmf0&NR=1
Ludzie co to ma byc?
Jakies smiechy hihy itp. Wszyscy mieli lezec... a nie lezec ze smiechu.
Moim zdaniem ten f:m to zamiana konspiracji na komerche. Przykre... |
_________________ Biada narodom, ktore ojczyzne kochaja bardziej niz wolnosc |
|
|
|
|
tresmax--
ActiveFlash:Mob

|
Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 || ActiveFlash:Mob ||
|
|
|
| Cam3L napisał/a: |
(-)
- za duzo ludzi
- za duzo tego to chyba nawet gimnazjum nie jest
- OKLASKI :/ zal... |
... w grupie o nazwie ActiveFlash:Mob takich (-) nie bedzie ... nie chce narazie podawac jakichkolwiek informacji na temat AF:M poniewaz jest to all bardzo robocze ... ale jedno jest pewne taka grupa na 100% bedzie wkrotce w Zielonej Gorze |
_________________ Zdrowaś muzo, bitów pełna, bass z Tobą, błogosławionaś Ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywota Twojego, DJ. Święta Techniawo, Matko Hous`u, graj nade nami głuchymi, teraz i w godzinę chill-outu naszego.
[!] www.electricflash.pl [!] |
|
|
|
|
DrSlony
|
|
|
|
|
japa
|
|
|
|
|
uHol
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2007
|
|
|
| ejj a ta karetka po co i policja? bo nie lapie;P |
|
|
|
|
DrSlony
|
|
|
|
|
baku_
Oll

Wiek: 23 Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 178 Skąd: mama mowi ze bocian
|
|
|
|
Bylo jak bylo.....miejmy nadziee ze koleny F:M(2)..dbedzie sie juz calkiem naturalni etak jak ma to wygladac.....
a nie zeby wygladalo jak cos ustawionego (tak jak na filmiku[jezeli wiecie o co mi chodzi]),,,,i zeby nie odbylo si eto za wczesnie
Powodzenia... |
_________________ Nie ufaj czlowiekowi, ktory mowi, ze w zyciu nie wypil kropli alkoholu |
|
|
|
|
BaRtoSzQo
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2007 przystopujcie troche z tymi mlodszymi :) .....
|
|
|
| :zly: Heh mam 13 lat i co bylem na fm polozylem sie [a ci co nazekaja na to ze przedszkole przyszlo to nie ....... jest gdzies napsiane ZAKAZ WSTEPU DLA MLODSZYCH ? chlopaki bez jaj i nie bylo tak zle wiekszosc sie polozyla a ci co przy kasach byli to galy im nawierz wyszly bylo gut :) marudzicie tylko :shot: :shot: :shot: ja bym chcial sie postrzelac :D |
_________________ ...................... tylko nazekac umiecie |
|
|
|
|
leper
|
|
|
|
rozumiem ze to w zalozeniu mialo wygladac jak w teledysku radiohead- just [http://youtube.com/watch?v=R5X7HKxpiQA] gdyby tak wygladalo no to flashmob 1st class
wyszlo jak wyszlo- bylo do przewidzenia ze beda oklaski etc etc.
popatrzcie na to z innej strony, co to ukazuje- pomimo ze nie znamy sie, nie wiemy jak wygadamy etc etc etc potrafimy sie na tyle zgrac aby zrobic cos, co nam pasuje, co nam sie podoba- to wiele. prawde powiedziawsze dosc przerazajace
pozdrawiam |
|
|
|
|
drill
|
Wysłany: Pon 28 Maj, 2007
|
|
|
nie wszyscy wiedza co to znaczy lezec.... moze trzeba by im powiedziec: lez tak, ze3by twoje piersi,badz lopatki przylegaly do ziemi. ogolnie martwiaca srednia wieku na fm i kiepscizna z brawami... kto zaczal ten pala |
|
|
|
|
uHol
|
Wysłany: Pon 28 Maj, 2007
|
|
|
o kurwa ale porazka |
|